Beneluxdistributie

Voor het overgrote deel van de opdrachten wordt door de klant gekozen voor onze betrouwbare en efficiënte 24-uurs distributie en collectiediensten binnen de Benelux. Vandaag opgehaald betekent de volgende werkdag afgeleverd in heel Nederland en België. 1 kilogram of een volle wagenlading, elke opdracht krijgt de aandacht en zorg die het verdient. Ons zendingvolgsysteem geeft u voortdurend inzage in de status van uw opdracht en levert u de benodigde informatie na uitvoering.

Noord Nederland

Het noorden van ons land is snel en efficiënt te bedienen vanuit onze vestiging Drachten, centraal gelegen tussen de drie grootste steden van deze streek. Een ideale uitvalsbasis voor stadsdistributie in Groningen en Leeuwarden, waar veel collega vervoerders gebruik van maken.

Full Truck Loads

Ook voor complete wagenladingen is er een transporteenheid naar wens beschikbaar. 500 kilogram of 28 ton laadvermogen, laadklep, schuifzeilen, schuifkap, kooiaap, ADR uitrusting? U mag het zeggen.

Groupage Internationaal

Onze expeditie afdeling weet voor elke opdracht en bestemming, waar ook ter wereld, een oplossing. De uitvoering kan geheel of gedeeltelijk door TLS mensen en materieel uitgevoerd worden, maar soms is inschakelen van een betrouwbare partner voor u voordeliger of beter.

Laat ons contact met u opnemen!

Laat uw naam en telefoon nummer of emailadres achter, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!